Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Alles over breien
Published by: Royce Noelq (16) on Mon, Nov 28, 2022  |  Word Count: 762  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

De man begon ongeveer 10.000 jaar geleden schapen te domesticeren en hun wol te gebruiken, waardoor wol de eerste textielvezel werd. 99% van wol is nu wit, waardoor het gemakkelijker te verven is. Wolboetiek werd ooit genegeerd omdat het jeuk op de huid zou veroorzaken. De meeste schapen hebben dik haar; het is het borstelige materiaal dat je oma je als trui gaf toen je een kind was en hetzelfde vreselijke spul dat het leger tot voor kort gebruikte, liefdevol bekend als de 'wollige vacht'. Beide mislukt.


Alpaca:


Alpaca Annell are gedomesticeerde Zuid-Amerikaanse kameelachtigen. Veertig miljoen jaar geleden ontstonden kameelachtigen in Noord-Amerika. Lama's verhuisden naar Zuid-Amerika over de Beringstraat.
Breien



Klassen voor breipakketten voor beginners kunnen u helpen om eenvoudige projecten onder de knie te krijgen. Een cursus volgen en projectbenodigdheden verzamelen is anders. Sommige beginner Koop breigarenpakketten gaan ervan uit dat je weet hoe je moet op- en afzetten, dus bekijk een tutorial voordat je je naalden en garen uitpakt.
Breipakketten


• Sjaalpakketten


Sjaals zijn populair omdat ze functioneel en gemakkelijk te breien zijn. Wool and the Gang biedt een breiprogramma en breipakketten aan. Dit Midi Sjaal Breipakket bevat garen, naalden, een patroon en een label. Deze beginnersvriendelijke breiset maakt een oversized, dikke, lange, warme sjaal.


• Breipakketten


Dekenbreien vereist andere gereedschappen en vaardigheden dan kleinere projecten. Dit mossteek babydekentje Debardeur Knitting Free Patternkit is kleiner voor beginners. Katoengaren, naalden en een patroon zijn inbegrepen.


Deze dekenset voor gemiddeld niveau bevat garen, naalden, een patroon en een naainaald. Dit leert de visgraatsteek.


• Breipakketten


Truien zijn een geweldig start-breiproject, omdat ze functioneel zijn en je vaardigheden laten zien. Kies een beginnersvriendelijke kit, zoals de trui-breiset "Kauwgom". Het bevat garen, naalden, een Debardeur breipatroon, een naainaald en een geborduurd label. Dit "Cable Crush" vest-pakket is perfect voor ervaren breiers. U kunt kiezen tussen houten en rondbreinaalden voor dit Sienna Beanie breipakket.


• Sjaalsets


Een sjaal is uitdagender dan een sjaal, omdat hij groter is en mogelijk verhogingen met zich meebrengt. Sjaals zijn heerlijk om strepen of kantwerk te leren. Gevorderde beginners moeten kiezen voor Royal Shawl Knitting Pattern Debardeur Ladies. Het heeft eenvoudige basissteken en kantwerklijnen. Drie bolletjes merinowol en een ontwerp zijn inbegrepen.


Basisprincipes van patronen


Nieuwe breiers kunnen problemen hebben voordat ze de instructies voor groothandel breiwol bereiken, maar als ze dat eenmaal hebben gedaan, weten ze of het patroon geschikt voor hen is.



• Maat


Dit is van vitaal belang als u een getailleerd stuk naait, maar niet als u alleen breiwollen sjaals, dekens, enz. Koopt. Controleer de afmetingen van een patroon om er zeker van te zijn dat het past naarmate u beter wordt. Voor truien en andere passende kleding verschillen de instructies per maat.


• Grafieken


Dit zal u vertellen wat voor soort garen, naalden en andere hulpmiddelen u moet gebruiken. Het laat zien hoeveel garen je moet kopen. Gebruik voor een optimaal resultaat een garen van hetzelfde gewicht of dezelfde dikte als in het ontwerp. Na de bovenkant kunt u het patroon ontcijferen.


Conclusie


Nadat je de intro hebt gelezen en hebt vastgesteld dat het patroon bij je vaardigheidsniveau past, lees je het patroon om er zeker van te zijn dat het klopt. Debardeur Knitting Mohair is makkelijk en leuk om te leren. Deze gids behandelt de basisprincipes en meer.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset