Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Alles wat je moet weten over Lang Yarns
Published by: Royce Noelq (16) on Mon, May 30, 2022  |  Word Count: 754  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Lang Yarns Soft Cotton is een zacht garen van 100% katoen dat verkrijgbaar is in verschillende effen kleuren. Gebreide kleding en accessoires kunnen in elk seizoen worden gedragen! Al bijna 150 jaar spint Lang garens van hoge kwaliteit. De geweldige garens van het merk worden aangevuld met een stijlvolle collectie breiontwerpen die zowel leuk als interessant zijn om te breien. De vraag naar Kid Annell is met de tijd toegenomen. Lang biedt een garen voor uw breiplezier, of u nu een paar sokken of een couture poncho breit. Je kunt ook op zoek naar Scheepjeswol.


 


Wat is kid-annell?


 


De Kid-Annell is een heerlijk garen dat in een regenboog van kleuren komt en ook verkrijgbaar is in versleten kleuren. Aan de andere kant is het licht en pluizig en werkt het in een enkele of dubbele draad. Vesten, truien en vesten kunnen allemaal met dit garen worden gebreid of gehaakt. De Kid-Annell Multi heeft een iets andere make-up dan de Kid-Annell. Drieënzestig procent kindermohair, 20 procent polyester en 17% wol. Dit garen is ideaal voor het breien van de bekende oversized vesten. Brei met breinaalden 12 of 15 en 3, 4 of 5 draden samen. Deze breiwol is bijzonder goed te combineren met andere garens. Het is ook geschikt om te haken.


 


 


 


weten over Lana Grossa


 


Lana Grossa Silk Hair, een samenstelling van Lana Grossa Silkhair, is een etherische, ultrazachte mohair met veel loft en drapering, bestaande uit 70% mohair en 30% zijde. Silkhair breit prachtig op naalden van 4,5-5 mm - of belangrijker als je een losse kanten look wilt - waardoor het ideaal is voor kanten sjaals en zwevende truien. Silkhair Lana Grossa is etherisch, ultrazacht mohair met veel loft en drapering, bestaande uit 70% mohair en 30% zijde. 


 


Silkhair breit prachtig op naalden van 4,5-5 mm - of belangrijker als je een losse kanten look wilt - waardoor het ideaal is voor kanten sjaals en zwevende truien. Lana Grossa Silkhair is een luxe combinatie van mohair en zijde die prachtig aanvoelt en valt. Dit garen heeft een halo die ruimte nodig heeft om te bloeien, ideaal voor kanten en opengewerkte ontwerpen. Aan de andere kant is er niets wat dit heerlijk lichte garen niet kan maken, en het is ook geweldig om te combineren met een ander garen voor zachtheid en warmte.


 


Waarom is de vraag naar Silk Hair toegenomen?


 


Mohair en zijde vormen samen een prachtig en weelderig Lana Grossa Mohair-garen. De draad is buitengewoon delicaat, heeft een zijdeachtige glans en kan worden gebruikt voor breien en haken. Silk hair garen kan zachte en warme kledingstukken maken, zoals sweatshirts, vesten en accessoires zoals sjaals en petten.


 


Liefhebbers van breien en haken zullen deze tijdschriften/publicaties een waardevolle bron vinden voor frisse ideeën, trends en zelfs tijdloze klassiekers. Anderzijds worden erhet hele jaar door nieuwe modellen ontwikkeld en aangeboden met bijbehorende patronen. Geldige tijdschriften worden steeds moeilijker in de branche, dus deze catalogi zijn een fantastische bron voor fans.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset