Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Alles wat men moet weten over Wools
Published by: Royce Noelq (16) on Fri, Nov 11, 2022  |  Word Count: 720  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Het haar van jonge Angora-geiten wordt gebruikt om kid annell mohair te maken. Deze variant is merkbaar zachter en fijner dan regulier mohair, waardoor het perfect is voor hoogwaardig textiel. Ook wordt kindermohair vaak gecombineerd met andere vezels om een ??unieke stof te creëren.


Wol van het gerespecteerde Italiaanse merk Lana Grossa Ecopuno kan in de wasmachine worden gereinigd. Dit pluizige garen is een mix van 72% katoen, 17% merinowol en 11% alpaca en voelt licht en luchtig aan, waardoor het ideaal is voor het breien van zomerse maar knusse herfst- en winterkleding. Elke streng is ongeveer 160 voet lang en weegt 50 gram.


Wat is Katia-stof?


Kleed deze zomer het hele gezin in unieke en comfortabele kledingstukken gemaakt van Katia Wool die een jersey-achtig gevoel hebben maar een heldere print. De dieren van de jungle genieten van een mooie fietstocht door het weelderige gebladerte en de flora van de jungle. Traditionele garenwinkels kunnen nu vertrouwen op katia.com, een geavanceerd platform dat hen helpt bij online handel.


Ribbelsteek


Begin als beginner met het leren van de ribbelsteek. Goed leren breien houdt in dat u elke steek van elke rij breit voordat u doorgaat met averechts breien. Breiers van alle vaardigheidsniveaus beginnen vaak met een sjaal, maar met ribbelsteek kunnen washandjes, warme kussentjes of vrijwel iets anders worden gemaakt.


Vlindersteek breien


Zet vijf steken met het garen aan de voorkant van het werk om de Butterfly Stitch Knitting te maken. In tricotsteek resulteert dit in strengen die van de achtergrond moeten worden verzameld. Vlindersteken worden gemaakt door een rimpelsteek te maken om de draden in een gebreide steek te vangen.


Ribbels


Ribben is elk patroon waarin de gebreide en averechte steken elkaar in kolommen over de stof afwisselen en consistent over de rijen zijn uitgelijnd. Het kan in het lichaam van het patroon worden verwerkt of als rand worden gebruikt.


Debardeur gebreide V-hals


Wanneer correct gedragen, vestigt een Debardeur gebreide V-hals de aandacht op het gezicht van de drager en verlengt visueel de nek. Een gebreide top of jurk met V-hals is een veelzijdig basisstuk in je garderobe, omdat je het met behulp van een paar key-pieces up-to-date of casual kunt dragen. Helaas heeft het gratis breipatroon Debardeur V-hals een slechte reputatie omdat het moeilijk te naaien is.


Garen kopen


Er zijn specifieke criteria die u gebruikt om uw opties te beperken bij het zoeken naar garen in een fysieke winkel. Kopen Yarnaddicts heeft meestal normen, of je nu voor een specifiek project winkelt of gewoon omdat je van een bepaald merk houdt. Wanneer u een garenwinkel bezoekt, houdt u rekening met de kleur, textuur en vezelinhoud van het garen. U houdt rekening met zowel de prijs als het aanbevolen gewicht van het garen voor meer specifieke projecten. U kunt het garen niet "voelen" voordat u online wol koopt, maar alle andere overwegingen zijn nog steeds van toepassing. U hoeft alleen de juiste plaatsen te kennen om te zoeken.


Conclusie


Activewear herontdekt ook Buy Wool, zoals dat wordt gebruikt voor yoga, skiën, fietsen en andere inspannende fysieke activiteiten. Omdat het koude rillingen kan voorkomen, snel droogt na een regenbui en vocht afvoert, waardoor het ideaal is voor koude klimaten. Aan de andere kant is Katia Ingenua Wool hydrofoob, wat betekent dat het vocht van de drager wegtrekt en het langzaam laat verdampen.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset