Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Hoe helpen wol en wollen kleding
Published by: Royce Noelq (16) on Mon, Mar 7, 2022  |  Word Count: 863  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

In de winter is de materiaalkeuze voor Hiel Breien fundamenteel: je moet een constante lichaamstemperatuur aanhouden, warm blijven maar tegelijkertijd niet zweten. De wol komt je te hulp, een eenvoudig maar goed presterend materiaal met uitstekende isolerende eigenschappen. Hoe "gezellig" de foto's met truien met pluche effect ook zijn, vergeet nooit het etiket te lezen. Deze materialen zorgen niet alleen voor onnodige oververhitting, maar ook voor vochtige hitte en daardoor voor zweet. Zijde is niet alleen een lichte en kostbare stof, maar ook een uitstekend materiaal dat je lichaamstemperatuur constant kan houden.


 


Kousen en panty's


 


Een paar wollen en alpaca sokken mogen niet ontbreken in de kledingkast, ook te gebruiken bij de panty. Ze zijn perfect voor het versterken van warmte onder laarzen, zelfs met kleding!


 


Ook voor panty's zoekt u alternatieven in kostbare materialen: u kunt afscheid nemen van de klassieke synthetische panty's en u zoekt sokken in wol, zijde en katoen. Omslag Breien kan uw oude kunststof panty's recyclen dankzij de initiatieven van Stockings.


 


Knitwear


 


Haakpakket Deken is het toonaangevende kledingstuk dat een kleine investering nodig heeft: wollen kledingstukken van goede kwaliteit zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. Veel breigoedfabrieken produceren echter nog steeds met de hoge kwaliteitsnormen van Lana Grossa Cool Wool. De warmste garens zijn die van wol en kasjmier.



Cape en poncho


 


Om over een jas te dragen en de warmtegraad te verhogen, gebruikt u in de winter vaak een cape of een wollen sjaal. Het is handig om de klassieke sjaal te vervangen, een essentiële jas kleurrijker te maken en je warm te houden!


 


Hoofdband


 


Vorig jaar ontdekte je de haarbanden: je hebt liever maxi, misschien met de "knoop" verweven, zoals een tulband. Ze houden het voorhoofd, de slapen en de oren warm en verpesten krullen minder. Er zijn er veel, zeer kleurrijk en handgemaakt.


 


Waar te koop


 


De eerste bron van Goedkope Breiwol en natuurlijke kleding zijn online winkels: het lijkt onmogelijk, maar daar liggen natuurlijke schatten verborgen. De kleding van een paar jaar geleden was veruit van de hoogste kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Het is een warm, zacht, isolerend, vlamvertragend en geur- en bacteriebestendig garen.


 


Maar vooral - houd er rekening mee - het is een elastisch garen! Dit maakt de wol perfect voor kledingprojecten, of het nu gaat om breien of haken. Om te worden gedragen en comfortabel te zijn, moeten kledingstukken zoals truien, sjaals, mutsen, wanten en nog veel meer wijder en langer worden en terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm. En wolgarens laten dit toe, vooral als ze gebreid zijn (haaksteken blijven daarentegen iets stugger);


 


Bovendien is wol een uitstekende keuze voor beginnende breiers en haaksters, omdat het "fouten vergeeft". Als er iets mis is, kan het werk gemakkelijk ongedaan worden gemaakt, behalve met de harige of patroonwol (meer uitdagend om te beheren);


 


Zuivere wol is ook warm, ademend en isolerend; daarom bijzonder geschikt voor het maken van gebreide of gehaakte accessoires voor de winter.


 


Wolgarens hebben daarom een ??uitstekende slijtvastheid en kreuken zeer weinig, en ze zijn ideaal voor het maken van handgemaakte werken die lang mee moeten gaan zonder onaangename verrassingen te geven. Een voorbeeld? Dekens, dekens, Afghanen; tot slot is wol brandveilig en ecologisch, dus veiliger dan synthetische vezels. 

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset