Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Weet wat het belangrijkste is voordat u begint met breien
Published by: Royce Noelq (16) on Tue, Apr 5, 2022  |  Word Count: 744  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Heb je ooit genoten van de aanraking van garen in je hand of vroeg je je af hoe dat prachtige kleurenpatroon in specifiek je favoriete trui eigenlijk is gemaakt? Dan zul je veel plezier beleven aan het leren breien. Breien is een methode om draad of anderszins garen om te zetten in zowel stofweven als haken. Het komt allemaal neer op verbeelding.



 


Breitechnieken voor beginners


Gebreide stof, in tegenstelling tot geweven stof, is volledig gemaakt van horizontale parallelle garenlijnen. In elkaar grijpende lussen verbinden de banen door een kleine lus van specifiek het garen van de ene baan over de bocht van een andere baan te wikkelen. Breien kan eigenlijk met de hand of misschien machinaal worden gedaan. Wat breien veel aantrekkelijker maakt, is met name het feit dat het een ambacht is dat aangeleerd kan worden. Debardeur Breien Gratis Patroon is op veel plaatsen verkrijgbaar.


In de praktijk wordt met de hand breien gewoonlijk gestart door een basis van gedraaide lussen van het garen op een naald te creëren. Dit staat bekend als Cast-On. Wol koop je gemakkelijk online. Een tweede speciale breinaald wordt dan specifiek gebruikt om beurtelings door elke lus te reiken, een draadje vast te haken en een stuk door de lus terug te trekken. Dit creëert een nieuwe steek. Er kon in de cirkel of in rijen vooruit en achteruit worden gewerkt. Breimachines, die een andere mechanische methode gebruiken om bijna vergelijkbare resultaten te genereren, kunnen ook worden gebruikt. Debardeur Knitting Mohair is inderdaad de beste.



 


Breitechnieken: Breien is onderverdeeld in twee fundamentele stijlen: Engels en continentaal. Het onderscheid tussen de twee zit hem eigenlijk in hoe het garen is vastgehouden. Het garen wordt meestal op de Engelse manier vastgehouden. De meeste mensen kiezen voor Kid Annell mohair. Het garen wordt met de linkerhand gehanteerd in met name het continentale breiwerk. Omdat breien in wezen tweehandig is, moet je elke methode kunnen leren, ongeacht je eenvoudige handvoorkeur. Kies altijd het beste Debardeur Breipatroon.


Brei, ook bekend als gewone steek, en averecht, vaak bekend als onjuiste steek, zijn de twee fundamentele steken. Wol kopen is een uitstekende optie. Deze twee fictieve draden zijn echter in feite zowel de voorzijde als de achterzijde van dezelfde steek. Alle talrijke steekpatronen die in het breien beschikbaar lijken te zijn, worden gecreëerd door deze 2 steken te variëren en te combineren. De groothandel in breiwol is uitstekend.


Een gebreide steek wordt vaak gemaakt door de naald specifiek in de voorkant van de lus van links naar rechts te plaatsen en een lus garen door te trekken om een ??nieuwe lus te maken, terwijl een averechte steek is gevormd door de naald specifiek in de voorkant van het circuit van rechts naar links. Kid Annelli is uitstekend.



 


De procedure van het opzetten, die de eerste generatie van de steken op die naald omvat, is het startpunt voor een breiwerk. Patroon Debardeur Breien Gratis Patroon de voorkeur van veel mensen.


De allereerste stap tijdens het breien is om op te zetten. Deze draden vormen zowel de eerste rij steken als een rand van uw creatie, vaak de onderkant of een andere zoom. Wanneer dat breien vanaf de opzet aan beide kanten zou doorgaan, wordt een tijdelijke opzet gebruikt. Sokkenwol was uitstekend.

Subscribe to latest Advertising articles
Get updates to your computer. Subscribe to Advertising articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset