Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Het selecteren van de beste machine om te breien
Published by: Royce Noelq (16) on Sun, Jan 9, 2022  |  Word Count: 832  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

U breit al enkele jaren met de hand en denkt dat u klaar bent om machinaal te breien. Overweeg het nog eens. Met de hand breien en machinaal breien zijn twee zeer verschillende beroepen. Als je vele uren hebt besteed aan het aanscherpen van je handmatige talenten, zal het twee keer zoveel werk vergen om kennis te maken met je breimachine, maar de resultaten zullen geweldig zijn. Wanneer het echt met de hand wordt gedaan, is een steek gelijk aan een volledige rij wanneer deze op een bepaalde breimachine wordt gedaan.


 


Wat voor breiwerk heb je nodig? Het komt allemaal neer op het garen dat je leuk vindt. Breimachines worden ingedeeld in drie typen: volumineuze of dikke machines, standaardbedden en machines met een gemiddelde dikte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van eenvoudige weefgetouwen tot meer verfijnde weefgetouwen. Hiel Breien is een goede zaak.


 


Breimachines kunnen mechanisch of anderszins elektronisch van aard zijn. Robotbreimachines worden inderdaad verkocht met de ponskaarten die u gemakkelijk kunt gebruiken of aanpassen naar uw wens. Omslag Breien wordt veel gebruikt.


 


Een volumineuze machine is misschien het juiste hulpmiddel voor u als u zowel kleding als Afghaanse dekens wilt breien. Volumineuze machines hebben naalden voor zwaar gebruik die 9 mm uit elkaar staan ??met de haken en sloten die groot genoeg zijn voor het hanteren van dikke garens. Silver Reed, Studio en Brother zijn bekende fabrikanten van omvangrijke breimachines. Haakpakket Deken is de beste.


 



 


Middelgrote naaimachines staan ??pal in het midden van de groep, met kortere haken en sluitingen dan de omvangrijke breimachines, maar groter dan normale bedden. Middelgrote naaimachines gebruiken naalden die 6,5 mm uit elkaar staan ??en kunnen daarom sport-, baby- en kamgarengarens breien met methoden zoals slip, plooi, weven, tricotsteek, ribbels en plating. Lana Grossa Cool Wool is verkrijgbaar tegen redelijke prijzen.


 


Het nadeel van mid-gauge machines is dat ze veterwagens en een patrooncollectie missen. Typische breimachinebedden, met hun kleine haakjes en sloten en naalden op een onderlinge afstand van 4,5 mm, kunnen gemakkelijk dunne garens naaien. Ze bieden ook een overvloed aan steektypemogelijkheden. Lang Yarns Jawoll is fantastisch.


 


Een eenvoudig elektronisch basisbed heeft meer dan 650 patronen in zijn geheugen, met voldoende ruimte voor op maat gemaakte ontwerpen van breimachines. Borgo De Pazzi is best aardig.


 


Een duurder model heeft een kanten slede en propriëtaire software waarmee machinale breiers een enkel kledingstuk kunnen configureren voor verschillende maten, garens en steeksoorten. U kunt Sokkenwol Kopen online kopen.


 


Voordat u gaat winkelen voor breibenodigdheden, moet u beslissen wat voor soort breigaren u gaat gebruiken, welke specifieke kwaliteiten u wilt en hoeveel geld u wilt uitgeven. Een rijteller, spanmast en ribber zijn allemaal noodzakelijke onderdelen van een breimachine. Mohair is een goede optie.


 


Als u een groter budget heeft dat een eersteklas machine zou kunnen dekken, wilt u misschien geavanceerde functies onderzoeken, zoals kousenbandstangen, veterwagens, ponskaarten, intarsia-wagens en geautomatiseerde kleurwisselaars. Goedkope Breiwol geniet de voorkeur van veel mensen.


 


Een breimachine met veel functies kan u helpen uw vaardigheden aanzienlijk te verbeteren. Het kan u inspireren om aan complexere projecten te werken terwijl u leert waartoe uw computer in staat is. Wol Online is het beste.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset